Anul trecut a fost unul negru pentru celebrul solist si instrumentist Petre Geambasu, fiind acuzat de fiul lui, Calin, ca l-ar fi pedepsit mult prea aspru, in copilarie: ”Tata se supara foarte tare pe mine, la un moment dat m-a trimis sa mananc pe capacul de la WC. Apoi, m-a lasat fara ghetute, la scoala, pentru ca am intarziat cateva minute la ora de muzica”, povestea Calin, in urma cu cateva luni, pe contul lui de Facebook.

"Luna viitoare urmeaza sa demarez procedurile de Desfiere si cererea oficiala de Dezmostenire, pentru a nu mai avea nici o legatura cu acesti parinti degenerati. Renunt in mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor si a locuintelor pe care le detine Petre Geambasu). Iau in calcul si schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de cand m-am lansat in muzica, am fost prezentat numai cu numele mic pe toata perioada emisiunii «scoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (asa eram prezentati cu totii- Nadine, Alice, Malina, Adrian, Calin si restul colegilor nostri).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa o saptamana mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de rautate si de dezinformarea pe care le-a aratat in public prin aceasta interventie voluntara la Romania TV! Tardiv.

De aceasta data voma cu venin i-a fost decisiva. Nu-i mai adresez nici o litera, la fel ca sotiei lui, «tanti CO2». Ataca din senin, apoi se vaita pentru a starni compasiune nemeritata.

De 2 luni am declinat orice invitatie la TV- pana nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare si argumente, nu la misto, in viteza). in schimb, el face haos pe posturile TV, apoi isi cere scuze pe email (printscreen alaturat)- dovezi, nu palavre si deruta infinita). Minte, denatureaza, inoculeaza, apoi vorbeste despre Mantuire (acum, cand simte mirosul «cazanului fierbinte» devine foarte religios, inteleg)... Tarziu”, a declarat Calin Geambasu, pentru click.ro.

Citeste mai mult AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si