Jador de la „Puterea Dragostei” a răbufnit pe contul său oficial de Instagram. Tânărul nu a mai suportat și a ales să vorbească după ce în spațiul public au apărut imagini cu el și Mario Fresh într-o încăierare, la mare.

„Am tot auzit știrile care s-au scris în ultima perioadă despre scandalul de sâmbătă seara și pot să vă spun că sunt doar niște speculații care se aruncă în presă.

Nu cred că după ani de muncă se poate pune problema să ieșim undeva și să nu ne permitem să plătim o consumație. Vă rog nu mai aruncați cu hate și informați-vă înainte de a scrie niște lucruri!” a declarat Jador de la „Puterea Dragostei”.

replică jador bătaie mario fresh

Concurentul a ținut să mai precizeze: „Poze am făcut cu toată lumea pentru că eu îmi iubesc oamenii. Și toți cei care au fost acolo pot confirma asta! Jador face poze și dacă e ridicat de la masă! Jador e un om modest și oamenii știu asta!”.

replica-jador-bataie-mario-fresh

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

replica-jador-bataie-mario-fresh

Citeste si: Scandal în casa „Puterea Dragostei”. Bianca și Andreea Pirui replici dure: „Ai fost cu jumătate din Zalău!”

Citeste si: Bat clopote de nuntă la „Puterea Dragostei”. Andra Volos a primit inelul de logodnă

Citeste si: Bombă în cuplul Livian și Bianca de la „Puterea Dragostei”

Ce spune Jador după scandalul în care a fost implicat cu Mario Fresh: „Fac poze cu lumea și dacă sunt ridicat de la masă!”

Jador și Mario Fresh au fost la mare. Cei doi au fost ținta unui scandal în parcarea unui club renumit din Mamaia. Autoritățile din stațiunea Mamaia au fost sesizate în legătură cu un conflict, în jurul orei 4:30. Cei doi artiști ar fi fost bătuți de mai mulți bărbați în parcarea clubului unde s-au distrat până în zori. Agresorii au fost duși la secția de Poliție Mamaia, unde au dat și mai multe declarații. Împreună cu cei doi artiști se afla și Alexia Eram, fiica Andreei Esca. 

replică jador bătaie mario fresh

Procurorii au hotărât să încadreze evenimentul la încăierare. În urma acestor informații, reiese faptul că Jador de la „Puterea Dragostei” a dorit să plece atunci când a ajuns nota de plată, așa că le-a spus celor cu care a petrecut să scoată din buzunar și banii pentru consumul lor, totul deoarece au avut onoarea să stea la masă cu el și cu Mario Fresh. Așadar, în urma acestei discuții, cei doi au părăsit imediat clubul, iar câțiva metri mai încolo au fost luați la rost de către acești indivizi.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mario Fresh a fost o victimă colaterală, alături de iubita sa, Alexia Eram. Băiatul doar a încercat să intervină pentru prietenul său Jador. 

replică jador bătaie mario fresh

Citeste si: Bianca, mesaj surprizător după ce s-a apropiat din nou de Livian: "Devii persoana..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si