Persoanele din imagini care par a fi pacienti fumeaza nestingheriti pe bancile din curtea spitalului. Si nu sunt putini oameni. Mai sa zici ca parcul interior s-a transformat in spatiu destinat fumatorilor.

Alt spital, aceeasi situatie. De acesta data printre fumatori apar si cadre medicale. Imaginile il suprind pe un  barbat in uniforma de doctor, cum isi aprinde fara nicio jena tigara, chiar un usa spitalului. 
Cum sa se mai comporte pacientii, daca acest exemplu il dau chiar cadrele medicale.Un adevarat covor de chistoace e in curtea spitalului Bagdasar Arseni.

Din nefericire aceasta situatie nu este una izolata. In curtea spitalului Colentina un afis sta lipit la vedere chiar pe portile insititutiei.

Chiar cand barbatul din imagini trage cu pofta din tigara abia aprinsa, pe langa el trece un cadru medical. Il priveste, insa isi continua drumul. Si in curtea spitalului Elias, aerul este poluat de fumul de tigara.

Am solicitat in scris o explicatie conducerii tuturor spitalelor unde camera ascunsa a surprins incredibilul. Pana in acest moment nu ne-au raspuns decat reprezentantii Insititutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta. "In spital fumatul este interzis. Nu au fost identificate persoane care sa nu respecte dispozitiile.", a fost raspunsul sec pe care l-am primit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si