Tanarul se indrepta spre serviciu in ziua fatidica. Pe soseaua de Centura, el nu s-a asigurat inainte de a intra in depasire si s-a izbit intr-un TIR. In urma impactului el a decedat pe loc. Reprezentantii firmei la care lucra au transmis un mesaj emotionant.

"Ramas-bun, Andrei Cioroianu!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In cursul acestei dimineti, o veste teribila zguduia colegii de la ALCEDO. Andrei Cioroianu, colegul nostru de pe zona Olt-Dolj si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Plecarea lui mult prea devreme dintre noi, la doar 28 de ani, lasa urme adanci in sufletele noastre, dar si ale celor care l-au cunoscut. Absolvent al Facultatii de Drept si student la Facultatea de Agronomie, din cadrul Universitatii din Craiova, Andrei ni s-a alaturat in urma cu doi ani. Pasionat de agricultura, Andrei a fost un coleg extraordinar, o persoana vesela si optimista.

Se casatorise in urma cu doua saptamani, cu aleasa inimii lui, Valeria, iar noi toti prevedeam un altfel de destin pentru colegul nostru. In urma acestei tragedii, transmitem sincere condoleante familiei, si ii asiguram de intreaga noastra compasiune. Fii printre ingeri, coleg drag! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Echipa ALCEDO"

Andrei se casatorise recent.

El facuse nunta cu aleasa inimii lui la inceputul lunii septembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si