Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 12, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant din muncipiul Constanţa, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Amenzi usturătoare pentru propietarii restaurantelor care nu respectă măsurile impuse de autorități

restaurant amendat cu 3000 de lei
Amenzi usturătoare pentru propietarii restaurantelor.[Sursa foto: PixaBay]

“Poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o comemorare, care se desfăşura atât în spaţiu închis (cu participarea a 38 de persoane), cât şi pe terasa localului (22 de persoane) încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive)”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Citeste si: "Este de trei ori mai rău decât în vârful din primăvară". Avertisment înfricoșător de la OMS

Citeste si: Aglomerație la mega-nunta din Oradea: ”Familia mea e pedepsită”

Un alt restaurant, amendat drastic pentru nerespectarea regulilor

Un alt restaurant din municipiul Constanţa a fost amendat cu 10.000

de lei pentru organizarea unei comemorări care avea loc pe terasa localului şi la care participau 30 de persoane, încâlcându-se astfel prevederile care interzic desfăşurarea evenimentelor private, atât în spaţii închise, cât şi deschise.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că sâmbătă, în jurul prânzului, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 1 Constanţa şi jandarm al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Constanţa, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

“Echipajul de intervenţie a constatat faptul că este vorba despre o comemorare, care se desfăşura pe terasa localului, cu participarea a 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive)”, a precizat comunicatul IPJ Constanţa. 

Administratorul restaurantului a fost amendat cu 10.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si