Restaurantul de tip,, mancare locala" aduce in farfuriile romanilor produse 100% naturale.

Romanii vor sa stie ce mananca, tocmai de aceea pe eticheta fiecarui preparat este specificat si locul din care provin ingredientele folosite. Legume, fructe sau carne proaspeta, toate fac din preparatele acestui restaurant o experienta culinara ca la mama acasa. Dragos Oprea a decis sa investeasca intr-un astfel de restaurant de tip eat local, in traducere" mancare locala", unde sunt folosite numai produse de la localnici.

Pe langa gustul desavarasit al preparatelor, acest concept ii ajuta si pe micii fermieri, care nu au unde sa-si vanda produsele din gospodariile proprii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cand vine vorba de mancare traditionala, in topul preferintelor romanilor se afla tochitura cu mamaliguta, urmata de clasicele ciorbe sau supe calde.

Si preturile pentru un astfel de pranz, de cele mai multe ori traditional romanesc, sunt accesibile. Intre 15 si 50 de lei de fiecare, in functie de cat de foame iti este in ziua respectiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si