Close sidebar
Close sidebar

Restaurantele şi sălile de jocuri, închise în cinci comune din județul Olt

Prefectura Olt a transmis că restaurantele şi sălile de jocuri din cinci comune au fost închise după ce în aceste localităţi a fost depăşit indicele de 1,5/1.000 de locuitori. Totodată, masca de protecţie în municipiul Caracal devine obligatorie în toate spaţiile închise şi deschise.

Alina Raducu,

Restaurantele, închise în cinci comune din Olt

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost adoptată o hotărâre cu privire la introducerea de restricţii în vederea combaterii şi prevenirii răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul judeţului, a transmis prefectura Olt, marţi, printr-un comunicat de presă.

Localităţile care înregistrează o rată a incidenţei cumulate a cazurilor din ultimele 14 zile mai mare de 1,5/1.000 locuitori, respectiv comunele Milcov (rata de incidenţă- 2,72), Perieţi (rata de incidenţă- 2,54), Bălteni (rata de incidenţă- 1,90), Dobreţu (rata de incidenţă -1,68) şi Brebeni (rata de incidenţă- 1,53), au fost luate mai multe măsuri.

Lista completă a măsurilor aplicate în judeţul Olt

Măsurile care vor fi aplicate sunt: suspendarea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor; suspendarea activităţii restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau

altor unităţi de cazare; suspendarea activităţii cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, cu excepţia agenţiilor Companiei Naţionale "Loteria Românăˮ SA şi a agenţiilor de pariuri sportive; suspendarea activităţii în spaţii închise pentru cinematografe şi teatre.

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Măsurile luate intră în vigoare începând cu data de 15 octombrie şi se menţin până la data atingerii unei incidenţe cumulate a cazurilor în ultimele 14 zile mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

Totodată, prin hotărârea CJSU s-a introdus şi purtărea măștii de protecție, obligatorie, de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în toate spaţiile publice închise şi deschise din municipiul Caracal.

Această măsura a fost introdusă, pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu COVID-19, privind creșterea cazurilor din ultimele 14 zile, rata de incidenţă cumulată fiind de 2,70.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI