In articol:
Restaurantul a hotărât să ia parte la o campanie împotriva risipei de mâncare, fenomen din ce în ce mai pregnant peste tot în lume. Localul, specializat pe preparate din carne de vită, a amplasat la intrare două cântare pe care clienții trebuiau să le folosească.
În funcție de greutatea acestora, clienții erau rugați să introducă greutatea pe o aplicație, urmând ca aceasta să le recomande anumite feluri de mâncare.
Aici este restaurantul care le cere clienților să se cântărească înainte de a comanda mâncare
Ideea localului de a combate risipa alimentelor a fost dur judecată.
Citeste si: Prefectul de Buzău, diagnosticat cu COVID-19
Citeste si: VIDEO- Petreceri fără distanțare pe litoral. Ce au descoperit polițiștii în cluburi
„Intențiile noastre au fost să oprim risipa de mâncare și comandarea mâncării într-un mod mai responsabil. Niciodată nu am forțat clienții să se cântărescă”, au scris reprezentanții restaurantului într-o postare online.
Citeste si: Explozie de cazuri de coronavirus chiar de Sfanta Maria! Numarul cazurilor este unul infiorator