Brigada Rutieră a informat că în acest weekend, 25-27 octombrie, în București vor fi mai multe restricții rutiere.

Restricționarea traficului a început de astăzi, 25 octombrie, Ziua Armatei Române. Pe site-ul oficial al Brigăzii Rutiere este transmis că intervalul orar 18:00-20:00, traficul rutier va fi restricționat, după cum urmează:

-între orele 18.00-20.00, pe Str. Constantin Mille;

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

-între orele 18.45-20.00, pentru 15 minute, pe Calea Victoriei, în fața Palatului Cercului Militar Național (între Str. Matei Millo și Bd. Regina Elisabeta)

Citește și: Ce salariu încasează Mugur Isărescu, după ce a obținut un nou mandat de șef BNR

Trafic restricționat în weekend, în București

În acest weekend, 25-27 octombrie se desfășoară evenimentul cultural denumit „BEC”, pe Str. Lipscani. Evenimentul are ca scop susținerea, descoperirea tinerilor artiști și promovarea acestora.

În vederea desfășurării în condiții bune a evenimentului, în acest weekend, între orele 15.00- 23.00, traficul va fi restricționat pe Str. Lipscani, segmentul cuprins între Str. Domnița Anastasia și Calea Victoriei.

Autoritățile recomandă șoferilor să evite deplasarea în zonă în intervalul menționat. Către pietoni, autoritățile vin cu recomandarea de a se deplasa doar pe trotuare, de a traversa prin locuri special amenajate și la culoarea verde a semaforului, după ce s-au asigurat corespunzător.

Citește și: Accident șocant într-o piață din Suceava! Un șofer a uitat să tragă frâna de mână, iar mașina a luat-o la vale și a lovit patru femei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si