In urma a 13 perchezitii desfasurate in aceasta dimineata, au fost indisponibilizati 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile si 5 autoturisme, utilizate de banuiti.

La data de 26 septembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Dambovita, sub coordonarea D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Dambovita, au efectuat 13 perchezitii domiciliare, dintre care 9 pe raza judetului Dambovita, 2 in Arges si 2 in Bucuresti, la persoane banuite de constituirea unui grup infractional organizat, specializat in trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani.

In sarcina banuitilor s-a retinut ca, incepand cu anul 2011, acestia ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat in vederea practicarii prostitutiei in Marea Britanie si Irlanda.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In cauza, la data de 19 septembrie a.c.,

politia londoneza a efectuat 5 perchezitii la 4 bordeluri clandestine si la o resedinta, unde au fost identificate 8 persoane banuite si 6 tinere care practicau prostitutia.
In urma cercetarilor efectuate, cei 8 membri au fost arestati, pentru savarsirea infractiunilor de conspiratie la trafic de persoane, conspiratie la proxenetism (controlul prostitutiei) si conspiratie la spalarea banilor.

Din echipa internationala comuna de ancheta  (JIT), au facut parte politisti din cadrul S.C.C.O.

Dambovita si un politist din cadrul I.P.J. Dambovita si procurorul roman de caz.
Pana in prezent, de la domiciliile banuitilor au fost indisponibilizati 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile, cartele SIM si mai multe inscrisuri si documente. Totodata, au fost indisponibilizate si 5 autoturisme utilizate de banuiti.

Citeste si: Tablita cu blesteme descoperita la Alba Iulia. Ce cuvinte "grele" sunt scrise pe obiectul vechi de 2000 de ani

Vor fi puse in aplicare 13 mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la sediul parchetului pentru audieri si dispunerea de masuri legale.
La perchezitii participa 33 de politisti din structurile de combatere a criminalitatii organizate Dambovita, Ploiesti, Pitesti, Brasov si Teleorman,  6 politisti din cadrul I.P.J. Dambovita, sprijiniti de jandarmi din Dambovita si Arges.
Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. .


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si