”Am făcut și ciorbă țărănească și nu ieșea. Am pus toate ingredientele, le-am tăiat, aveam o carte de bucate, dar nu ieșea ciorba la suprafață. A început să iasă fum și am sunat-o pe mama. Mă întreabă, ai pus ulei, ai pus aia? DA!

Citeste si: Mihai Mitoșeru și Noemi, surprinși împreună cu doar câteva zile înainte de Crăciun

Înseamnă că n-ai pus destulă apă. Doamne, ce să caute apa la mine în ciorbă? Eu vreau esență. Am fost convinsă că toata zeama aia gustoasă iese din legume, din pui. De unde să știu că puiul trebuie să mai fiarbă și el. Am mai învățat, acum sunt femeie mai serioasă”, a mărturisit Ioana Lee.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Secretele ascunse într-o hartă veche de 400 de ani ar putea rezolva unul din cele mai mari mistere din istoria Americii- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Și ăsta nu e singurul experiment culinar realizat de spaima culinară. Copilul unui demnitar i-a făcut o vizită în Japonia, iar Ioana a vrut să-l impresioneze cu o salată de boeuf… ajunsă, evident, la coșul de gunoi.

Citeste si: VIDEO| Start la distracție pe Bulevardul Decebal! Își recapătă statutul după ce a fost închis mai bine de o jumătate de an

”Gândindu-mă că vine un copil la mine, am zis că nu se poate să nu-i fac mâncare. Și am vrut să-i fac o salată de boeuf. Eu sunt fan. În orice caz, prima mea salată boeuf pentru acest copil pe care-l aveam în grijă, neștiind că are 17 ani, salata mea boeuf a ieșit inghețată de maioneză”, a mai spus Ioana Lee.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si