Aici, o echipa de reporteri de la "Tara-n Bucate", a fost invitata sa se bucure de belsug si sa guste dintr-o friptura de mistret cu fructe de mare.
Doamna casei s-a apucat de gatit o frumusete de paine care te face sa iti ploua in gura doar atunci cand o vezi cum iese aburinda din cuptor.
Mai tarziu, barbatul se apuca sa faca o tocanita extraordinara de mistret.
Flavius este cel care se ocupa de vanat si cel care a decis sa impartaseasca din tainele lui si telespectatorulor Kanal D. Se taie pulpa, se pune la ceauna pentru a i se da o rumeneala, apoi se trece la prepararea unei zacusti ca pe plaiurile moldovenesti.
Carnea, dupa ce se rumeneste, mai este blagoslovita cu o lingura de untura, dar si cu miere pentru a fi mult mai frageda si pentru a capata un gust extraordinar.
Fiecare preparat are povestea lui si, evident, toate se asorteaza cu un pahar de vin baut in ulcele de lut.
Stim ca v-am facut pofta, dar nu ramane decat sa experimentati acest preparat ce va face ca papilele gustative sa v-o ia razna.