Daca aveti in curte soiul vechi de agrise, nealtoit, sunteti cu adevarat norocosi. O singura agrisa contine vitamina C cat 20 de portocale! Fie ca le culegeti din propria gradina sau le cumparati, fructele sunt un medicament natural.
Sunteti deja in bucatarie? Sa incepem! Pe langa pulpele de pui si cartofii taiati bucati, pregatim si o sumedenie de legume.
Punem pulpele intr-o oala cu apa, adaugam legumele intregi si le punem la fiert, ca si cum ar fi o supa. Intr-un alt recipient punem si cartofii pe foc.
Inainte de a va spune ce sa faceti cu agrisele, aflati ca planta a fost folosita prima oara de indieni.
Ca faina sa nu se stranga in cocoloase, adaugam putina apa rece si amestecam. Apoi punem si apa clocotita, din oala cu agrise.
Ne dam seama ca agrisele sunt gata dupa ce se umfla si se sparg. Le luam de pe foc, insa nu pentru mult timp.