Close sidebar
Close sidebar

Reteta perfecta pentru un chef romanesc autentic. Gratarele, micii, fasolea cu ciolan si berea rece nu pot sa lipseasca

Ati vazut roman care sa se dea in laturi atunci cand vine vorba de petrecere? Muzica buna, gratarele pline si berea rece sunt reteta perfecta pentru orice chef romanesc.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Cea mai mare dorință a lui Igor Cuciuc, după moartea fulgerătoare a fiicei sale de doar 17 ani. Interpretul ar vrea să fie tată pentru a doua oară: „Să ne dăruiască încă un prunc”- kanald.ro

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, dispusă să se mute în casa lui Silviu Prigoană pentru a fi alături de copiii ei! Declarația neașteptată făcută de jurnalistă după ce și-a îmbrățișat din nou băieții: „Era firesc să îmi propună asta”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată buletinul de vot la primul tur de la alegerile prezidențiale 2024- antena3.ro

Nici o sarbatoare nu incepe daca stomacul este gol si mai ales daca iti este sete.

- Bem bere sa mearga micu, acuma s-a racorit.
- E prima bere?
- Nu, a treia patra, nu stiu câta a fi. Nu vedeti ce rosii suntem de la bere?  

- Cum sunt micii?
- Acum am inceput sa mancam...foarte
buni.


Dar nu toata lumea si-a intors privirea catre mititei.

-Am cumparat varza cu ciolan. Si vedem ce mâncare fac astia.

Mancarea traditionala are trecere la orice sarbatoare, asta o stim cu totii. Insa bucatarii se apuca de treaba cu ore bune inainte si asta pentru ca au retete speciale.

"La noi ceafa se bate seara si o tinem în vin pâna dimineata si o punem dupa aia pe gratar.
De aia e asa mare si uitati acolo pe gratar, e culoarea aia rosie. Pastravul iara e adus de la noi din zona Maramuresului de Munte. Se consuma cu mamaliguta"

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI