Close sidebar
Close sidebar

Reţeta zilei. Prajitură fără coacere, cu biscuiţi şi budincă. E gata în 10 minute

E gata în zece minute, iar ingredientele nu sunt deloc costisitoare.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru azi, la reţeta zilei, îţi recomandăm prajitură cu budincă şi biscuiţi fără coacere. E gata în zece minute, iar ingredientele nu sunt deloc costisitoare. Iată tot ce trebuie să faci şi de ce anume ai nevoie pentru un preparat cu care o să-i surprinzi chiar şi pe cei mai pretenţioşi invitaţi. 

Ingrediente

– 1 plic de budincă de ciocolată+ 2 căni de lapte
– ½ plic de budincă de vanilie+ o cană de lapte
– 2 pachete de biscuiţi simpli+ ¾ cană lapte

Pentru decor

La alegere:

– 1/3 cană de migdale zdrobite

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

– 1/3 cană de fulgi de cocos

Sau

– cacao sau ciocolată rasă

Mod de preparare

Pentru început, prepară cele două budinci, cea de ciocolată şi cea de vanilie, conform instrucţiunilor de pe pachete. Dacă doreşti ca prajitura să iasă mai tare, pune mai puţin lapte decât cantitatea pe care ţi-am recomandat-o noi.

Prajitura cu budincă şi biscuiţi se obţine prin alternarea straturilor de biscuiţi şi budincă de ciocolată.

Conform Kfetele, înmoaie biscuiţii în lapte şi aşază-i unul lângă altul într-o tavă de yena. Peste acest prim strat, adaugă aproximativ 2 linguri din budinca de ciocolată şi întinde-o cu ajutorul unei spatule. Deasupra ei, aşază încă un strat de biscuiţi înmuiaţi în lapte. Continuă să alternezi cele 2 straturi până termini ingredientele.

Peste ultimul strat de biscuiţi întinde budinca de vanilie. Ornează cu migdale pisate şi fulgi de nucă de cocos sau cu cacao sau ciocolată rasă.

Las-o să se răcească aproximativ o oră înainte de a o introduce la frigider. Ţine-o la rece câteva ore sau, de preferat, peste noapte.

sursa foto: Pixabay 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI