Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cultura de cannabis a fost descoperită în județul Timiș

„Mă aflu la marginea localității Sacoșu Turcesc, județul Timiș, chiar în apropierea lizierei unde a fost descoperită cultura de cannabis pe o suprafață de 3.000, respectiv 4.000 de metri pătrați.

Poate vedeți în spatele meu o mașină a Jandarmeriei.

Ei bine, ofițerii Antidrog, dar și jandarmii din Timișoara se află aici pentru a distruge plantele de canabis.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Această cultură era foarte bine supravegheată de membrii grupării, pentru că vorbim de o zonă cu vegetație foarte deasă, tocmai pentru ca aceasta să nu fie descoperită sau văzută de localnicii care au terenuri agricole în zonă, dar nici să nu fie depistată de polițiști. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat. Și nu doar că monitorizau atent venind aici, ci au montat camere de supraveghere pentru a veghea cum se desfășoară lucrurile.

Vă spuneam autoritățile sunt aici pentru a o distruge. Au fost și mai multe percheziții făcute în acest dosar și au fost descoperite cantități impresionante de stupefiante: 400 de kilograme de cannabis, 60 de kilograme muguri de canabis și 68 de kilograme ambalate în pungi vidate.

Urmează ca toți cei reținuți să fie prezentați astăzi, la mandat, pentru a vedea dacă vor fi sau nu arestați pentru o perioadă de 30 de zile.”, transmite  Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si