Locuitorii din Noua Zeelanda nu sunt insa primii care au sarbatorit noul an, care a trecut mai intâi prin insulele Samoa, Tonga si Kiribati, transmite BBC.

Intre timp, multe orase ale lumii se pregatesc sa intâmpine noul an cu masuri de securitate suplimentare pentru evenimentele organizate de Revelion, dupa un an marcat de atentatele de la Nisa si Berlin.

Autoritatile au ridicat bariere de beton si vor utiliza autospeciale pentru a bloca accesul spre zonele unde au loc evenimentele de Revelion in Paris, Madrid si New York.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, numaratoarea inversa va fi intârziata in toate tarile lumii cu o secunda pentru a compensa incetinirea rotatiei Pâmantului.

Este al doilea an consecutiv in care festivitatile de la trecerea dintre ani sunt marcate de masuri de securitate suplimentare si de amenintare permanenta a terorismului.

Sursa: News.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si