Gradul de ocupare al hotelurilor din capitală a crescut considerabil în ultimii ani, spun consultanţii din turism şi vor creşte şi în următorii ani, avînd în vedere creşterea numărului de curse low-cost.

Mobilier din lemn masiv, camere spatioase in care au fost cazati seici, printi sau vedete internationale, servicii de room service la discretie si vin spumant din partea casei.

Sunt doar cateva dintre marile plusuri pe care le ofera hotelurile luxoase din capitala.

Andreea Gurban, reporter Stirile Kanal D: Hotelurile de lux din capitala s-au adaptat rapid tendintelor din strainatate. Un exemplu in acest sens este cada din mijlocul camerei. Un turist poate plati chiar si peste 400 de euro pentru un sejur de 2 nopti, incluzand cazarea pentru cele 2 nopti, cele 3 mese plus petrecerea festiva din noaptea de anul nou.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cel mai des, ne trec pragul israelienii, germanii, italienii, spaniolii, austriecii si francezii. In Romania, s-a dezvoltat mult turismul de business, motiv pentru care odata ajunsi aici in scop de afaceri, se reintorc vara pentru distractia de la malul marii sau iarna pentru petrecerea revelionului.

Andreea Gurban, reporter Stirile Kanal D: Ne aflam intr-un apartament prezidential intr-un hotel de 5 stele din capitala de peste 90 de mp.

Aceasta locatie este foarte cautata in perioada de dinaintea anului nou, atat datorita conditiilor, cat si datorita numeroaselor care au fost cazate aici, precum Alessandro Safina, 50 cent sau Lara Fabien.

Pentru un sejur de 2-3 nopti intr-un hotel de lux din Bucuresti, un turist poate scoate din buzunar de la 200 de euro pana la 1.500 de euro, daca opteaza pentru un apartament regal sau prezidential. In acesta oferta, nu sunt incluse pachete pentru noaptea dintre ani, care sunt mai costisitoare cu cateva sute de euro.

Andreea Gurban, reporter Stirile Kanal D: Turistii sunt interesati si de panorama camerei de hotel, este evident locul de unde se poate admira centrul Bucurestiului, dar si locul de unde se va putea vedea splendoarea focului de artificii de la miezul noptii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si