Săptămâna trecută, Austin Bellamy curăța un copac în care era un stup de albine despre care nu avea habar. Acesta a deranjat stupul, astfel că mii de albine africane l-au atacat, acoperindu-i cu totul capul, gâtul, umerii și o parte din bust, a declarat mama lui, Shawna Carter, potrivit Spiegel.

Băiatul a deranjat involuntar un stup de albine

Părea că era acoperit cu o pătură neagră pe cap, gât și pe brațe ”,

a spus femeia.

Citeste si: O șoferiță a zburat cu mașina peste un parapet și a lovit, în cădere, o altă mașină

Bellamy s-a urcat în copac pentru a-i tăia ramurile, în timp ce bunica și unchiul îl supravegheau de jos. Fără să-și dea seama, a atins stupul.

A început să strige: Ajutor! Ajutați-mă! Ajutor! ”, a spus bunica tânărului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ea și unchiul lui Bellamy au fost, de asemenea, atacați de insecte și nu au putut să intervină. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au reușit să-l coboare pe tânăr din copac.

Bellamy a fost dus cu un elicopter la Centrul Medical Universitar din Cincinnati, în timp ce bunica și unchiul lui au fost internați la un spital din apropiere, având răni mai ușoare. Tânărul a fost plasat în comă indusă și a primit tratament.

Înțepat de 20.000 de ori

Potrivit medicilor, Austin ar fi fost înțepat de albine de aproximativ 20.000 de ori. 

Citeste si: Fată de 16 ani, agresată în lift de un recidivist. Tânărul ar mai fi agresat alte două fetițe de 11 și 13 ani

Mama sa a povestit pentru presa locală că medicii au „aspirat” albine din Austin până duminică. Bellamy s-a trezit din comă miercuri, dar rămâne în spital, pentru că starea lui nu este deocamdată stabilă și mai necesită tratament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si