Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei”, mesaj tranșant pentru Philip Albu. Nu mai există cale de împăcare

Andreea, cea care de puțin timp are o relație cu Marinescu, a fost eliminată în gală. Aceasta a mai primit o șansă din partea producătorilor emisiunii și a revenit în casă, la scurt timp de la eliminare.

Vestea cum că tânăra se va întoarce în competiția televizată nu i-a făcut prea fericiți pe colegii săi de platou, singurul care a primit-o cu zâmbetul pe buze fiind iubitul ei.

Ce fostă concurentă a revenit în casa „Puterea Dragostei”

Fanii concurentei au avut parte de o veste foarte bună, după ce au aflat că favorita lor, Andreea, se va reîntoarce în competiție. Întrucât tânăra începuse o relație cu Cristian Marinescu, iar publicul îi îndrăgește foarte mult pe cei doi, concurenta a revenit în casă.

Cristina Dorobanțu a făcut marele anunț în cadrul emisiunii, spre surprinderea tuturor. Având conflicte cu majoritatea concurenților din casă, Andreea nu a fost deloc primită cu brațele deschise de către colegii ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

„Am decis să dăm o șansă cuplului Andreea-Marinescu. Andreea va reveni în casă. Așadar, primiți-o cum se cuvine”, a spus moderatoarea reality show-ului.

Revenire surprinzătoare la „Puterea Dragostei”. Ce fostă concurentă s-a întors în casa iubirii
Revenire surprinzătoare la „Puterea Dragostei”. Ce fostă concurentă s-a întors în casa iubirii

Deși iubitul fetei s-a bucurat enorm să-și revadă partenera, ceilalți concurenți au fost foarte revoltați la auzul veștii. În timp ce băieții își exprimau indignarea, fetele au părăsit platoul. Ce mai nemulțumită a fost, se pare, Mariana, care a avut diverse conflicte cu Andreea.

Citeste si: Clipe dramatice pentru Simona de la „Puterea Dragostei”. Prin ce trece fosta concurentă

Momentul în care Andreea a pășit pe scări a fost unul intens, iar atmosfera din platou nu a fost deloc una plăcută. Marinescu s-a îndreptat spre scări pentru a-și întâmpina iubita, în timp ce concurenții o ironizau pe tânără:  „Vezi să nu cazi în nas”, au spus celelalte concurente pe un ton ironic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si