Aseara, “Exatlon” a fost cea mai urmarita competitie sportiva televizata din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Pe parcursul difuzarii celor trei ore si jumatate de spectacol total, Kanal D s-a clasat pe locul doi in topul televiziunilor din tara, pe toate categoriile de public monitorizate.

Confruntarea sportiva intre cele doua echipe a fost urmarita in fiecare minut al difuzarii, de peste un milon de romani din intreaga tara.

In intervalul orar 19:55 – 23:21, Kanal D a inregistrat 6,5% rating si 15,8% cota de piata, pe targetul National, 4,1% rating si 12,6% cota de piata, pe targetul Comercial, si 4,9% rating si 12,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

Minutul de maxima audienta, atins la 20:51, in momentul in care Cristina Nedelcu, de la Faimosi, si Corina Petrut, de la Razboinici, se aflau la finalul traseului, a adunat in fata micilor ecrane 1.555.000 de telespectatori din intreaga tara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Spectacol total la “Exatlon” aseara, odata cu venirea celor doi antrenori ai celor doua echipe, Giani Kirita, la Faimosi, si Ionut “Jaguarul” Sugacevschi, la Razboinici. Fosti concurenti ai primului sezon, cei doi i-au indrumat pe concurentii celor doua echipe, pe fiecare metru al celui mai lung traseu de la “Exatlon”, cel de 150 de metri, cu obstacole care i-au pus in dificultate chiar si pe cei mai experimentati concurenti.

“Va mananc de vii pe toti! E greu acum cu mine! Strategia o pastrez doar pentru mine. Cu siguranta va fi un show de zile mari pentru ca eu vreau ca intotdeauan echipa mea sa castige. Vreau sa ii duc mereu pe locul unul. Cel de-al doilea sezon <Exatlon> vreau sa fie castigat tot de un Faimos”, i-a avertizat Giani Kirita pe adversari, inainte de meci.

“Voi fi langa ei, voi analiza fiecare concuret in parte, voi vedea unde gresesc ei. Cred in mine si in puterea mea ca voi fi un antrenor de nadejde pentru Razboinicii mei”, le-a spus Ionut Sugacevschi celor pe care ii va coordona pe traseele de la “Exatlon”.

A fost un joc strans aseara la “Exatlon”, cu rasturnari incredibile de situatie, mai ales la finalul traseului. Motivati de antrenorii lor, concurentii celor doua echipe au dat totul pe teren si au luptat pentru fiecare punct, cu ultimele puteri. Jocul de aseara s-a incheiat cu victoria Razboinicilor, cu scorul de 10 la 8, punctul decisiv fiind adjudecat de Alin Andronic. Cea mai iubita competitie sportiva televizata continua si in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D, cu meciul international impotriva tarii Mexicului. Cat de puternic va fi impactul antrenorilor asupra echipelor lor, cum se vor descurca Faimosii si Razboinicii in duelul cu redutabila echipa a Mexicului, puteti afla urmarind astazi, de la 19:45, o noua editie “Exatlon”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si