Sunt vizate sapte judete- Constanta, Tulcea, Prahova, Dâmbovita, Buzau, Vrancea si Arges. De asemenea, meteorologii spun ca de la ora 12.00, in Muntenia si pe arii restrânse in Oltenia, Moldova si la munte vor fi averse torentiale, cu grindina, dar si vijelii. Potrivit acestora, vor fi fi perioade cu instabilitate atmosferica si in zilele urmatoare, in special dupa-amiaza si seara, mai ales in zonele de deal si munte, precum si in nordul si centrul tarii.

Conform unei informari meteorologice transmise vineri de ANM, in intervalul 12.00- 22.00, vor fi perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferica accentuata local in Muntenia si pe arii restrânse in Oltenia, Moldova si la munte. Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vântului care vor lua aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si pe arii restrânse 30-40 l/mp.

Meteorologii spun ca vor fi perioade cu instabilitate atmosferica si in zilele urmatoare, in special dupa-amiaza si seara, mai ales in zonele de deal si munte, precum si in nordul si centrul tarii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa insemnate, care va fi in vigoarevineri, in intervalul 15.00

- 22.00.

Sunt vizate judetele Constanta, Tulcea, Prahova, Dâmbovita, Buzau, Vrancea si Arges, unde pe arii extinse instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se vor inregistra averse torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa de 25 l/mp si izolat 50-60 l/mp.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si