”Cred ca s-au luat deciziile bune dar o pandemie u este o alegere politica. O pandemie este o catastrofa cu care trebuie sa traim pana gasim solutiile pana avem un tratament sau un vaccin. Pandemia a venit netinanad cont de cine este la guvernare dar am invatat ceva despre acest virus, cum poate fi ingradita raspandirea intr-un anume mod și putem avea o viata cat de cat aproape de normalitate.

Din pacate avem multe persoane bolnave si este regretabil ca multi au murit. Autoritatile au partea lor de rezolvat noi avem partea noastra de respectare a restrictiilor. Daca sunt respectate boala se va raspandi mai incet iar sistemul medical va putea face fata.

Citeste si: VIDEO- Românii, probleme cu masca. Autoritățile, noi controale

Pana atunci trebuie sa fim responsabili si sa facem acele mici sacrificii (purtatul mastii, igienizarea mainii, pastrarea distantei).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fac apel la toti romanii, fiindca doar impreuna putem ingradi raspandirea bolii. Trebuie sa respectam masurile pentru ca vom avea cu totii de pierdut iar spitalele nu vor face fata.”, a fost răspunsul președintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, apel la solidaritate

Citeste si: Un județ din sudul țării, pe harta roșie din cauza exploziei de îmbolăviri cu coronavirus! S-a luat o decizie importantă

"Această pandemie nu a fost alegerea nimănui, ea a venit neţinând cont cine e la Guvern, dar încet-încet am învăţat cum poate fi îngrădită şi putem să avem o viaţă cât de cât normală şi o economie cât de cât viabilă. Autorităţile au partea lor de rezolvat, noi fiecare avem răspunderea noastră să respectăm restricţiile impuse. Dacă le vom respecta, boala nu va dispărea, dar se va răspândi mult mai încet, sistemul medical va putea face faţă acestei boli. Dar până atunci trebuie să fim responsabili şi să respectăm aceste reguli. Va mai dura. Nu e iminentă finalizarea pandemiei şi de aceea fac apel la toţi românii, fiindcă doar împreună putem să îngrădim răspândirea acestei boli. Dacă nu respectăm am avea cu toţii de pierdut", a completat Iohannis.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si