Tânărul susține că este stabilit în apartamentul cu pricina de patru luni, iar vecina care s-a stins din viață nici măcar nu locuiește cu el în scară. Revoltat că a fost taxat fără să fie întrebat, chiriașul le-a cerut părerea oamenilor pe rețelele de socializare, neștiind ce să facă în această privință.

Citește și: Incredibil! Cum a reușit un român să-și închirieze apartamentul la nouă chiriași diferiți

„Clujeanul” a menționat în mesajul său faptul că i se pare revoltător că nu a fost întrebat niciodată dacă vrea să cotizeze pentru înmormântarea vecinei și că s-a trezit pur și simplu cu suma „aruncată” în factura de întreținere. 

Chiriașul este revoltat că a fost taxat pentru înmormântarea vecinei

„Bună. Voiam să vă întreb și pe voi deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu chiriaș de 4 luni (irelevant și dacă eram de 4 ani sau de 2 zile numa) să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță? 

Mi-a venit azi factura și m-am trezit în ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, ca nu-i mult, e vorba ca nu e ok sa adaugi in facturi la oameni cotizații la înmormântarea de la o vecină cu două scări distanță.

Chiar sunt curios ce părere aveți despre aceasta chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților," a scris chiriașul pe un grup de Facebook. 

Citește și: O căsuță londoneză șochează internetul. Cât costă chiria în apartamentul cu pat suspendat deasupra canapelei

Temându-se de reacțiile pe care ar putea să le primească în urma postării sale, chiriașul nu a dorit ca internauții să-i vadă identitatea apelând astfel la opțiunea de mesaj anonim pe grupul de Facebook cu pricina. 

În total, tânărul „clujean” a avut de achitat la întreținere suma de 221 de lei pentru o singură lună de locuit. 

Aceasta este fotografia cu factura prezentată de chiriaș: 

Revolta unui chiriaș din Cluj, după ce a fost pus să cotizeze 21 lei pentru înmormântarea vecinei: „Poate am trăit eu sub bananier”

Factura la întreținere a chiriașului din Cluj

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Povestea tulburătoare a lui Marian, un român rămas pe drumuri în Spania: „M-am trezit pe stradă, singur, cu hainele în geantă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si