Fetita a fost consultata de catre medicii de la Serviciul de Ambulanta Prahova, care au constatat ca aceasta prezenta o hipotermie usoara, motiv pentru care a fost transportata la Spitalul de Pediatrie Ploiesti, scrie Observatorul de Prahova.

Citeste si: O eleva din Suceava si-a luat zilele la 14 ani! Ce i-a dat unei colege chiar inainte de tragedie este cutremurator

“Astazi dimineata (vineri n.r.) o echipa de la noi s-a deplasat la Spitalul de Pediatrie, unde se afla copilul, si apoi in comuna Dumbrava pentru a vedea in ce conditii este crescuta fetita. Se stie ca mama mai are inca patru copii in sistem de plasament, in prezent acesita se afla in cadrul unui organism privat autorizat. Procedura obisnuita ne obglia sa luam acceptul mamei pentru a prelua copilul din familie, in caz contrar vom fi nevoiti sa apelam la instanta si sa obtinem o ordonanta presedintiala care sa stabileasca masura de protectie in ceea ce priveste fetita”, a declarat Corina Nicola, purtatorul de cuvand al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, potrivit Adevarul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Copila a fost lasata nesupravegheata, langa casa, cateva minute, a spus mama care a sunat la 112 si a anuntat disparitia.

Mama fetitei a povestit ca recent s-a mutat din casa concubinului sau, aflata la marginea padurii, si a luat copilul cu ea, iar joi dupa-amiaza s-a intors la acea casa pentru a lua cateva lucruri. Femeia sustine ca a intrat in casa singura si a lasat fetita afara, inconjurata de trei caini ai familiei, iar cateva minute mai tirziu, cand a iesit din casa, aceasta disparuse.

Presa locala scrie insa ca mama fetitei mai are patru copii in plasament si o problema cu bautura. Potrivit Jurnalului de Prahova, politistii au gasit in rucsacul micutei o sticla de tuica, alaturi de alte lucruri ale copilei, pe care mama i le bagase in bagaj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si