Toate aceste scene șocante s-au petrecut la o grădiniță de stat. Mama copilului a povestit pentru presa locală despre comportamentul abuziv pe care îl are educatoarea.

Citeste si: Caz REVOLTĂTOR la Pitești! Unchiul unei fetițe a bătut crunt un coleg de clasă de-al acesteia! Totul a pornit de la o glumă!

Educatoarea l-ar fi pedepsit pe copil pentru că nu voia să doramă.

De față cu ceilalți copii, l-a bătut pe micuț și l-a închis în debara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi.

Citeste si: Primăria Capitalei vrea reconfigurarea reţelei de tramvaie. Ce linii ar urma să fie desfiinţate

După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, doamna a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat", a declarat mama copilului, potrivit Braşov TV.

Educatoarea este cercetată disciplinară, în timp ce continuă să meargă la grădiniță

"S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancţionată cu avertisment scris, este monitorizată… (…) Eu sunt si psiholog şi am mers acolo în casă şi am făcut câteva jocuri cu copilaşii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut şi doamna, a tras uşa… Asta cu lumina stinsă nu şi-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat", a spus directoarea în înregistrarea publicată de Braşov TV.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si