Close sidebar
Close sidebar

Revoltator! Incubatoare pentru bebelusi, aduse cu o remorca pentru transportul gunoiului

Mai multe incubatoare pentru nou-nascuti au fost transportate de catre muncitorii de la salubrizare cu ajutorul unei remorci de tractor pe care o folosesc in general la transportul gunoaielor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Muncitorii sunt de parere ca nu exista posibilitatea contaminarii cu bacterii a aparaturii medicale fiindca "au dat un pic cu furtunul", potrivi t reporterntv.

Primarul Catalin Coman a spus ca nu considera aceasta situatie o mare problema si a explicat ca acea remorca transporta doar mobilier, nu si echipamente medicale sensibile.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cei de la DSP Suceava au anuntat ca au pornit o ancheta in acest caz fiindca nu e normal ca echipamentele medicale sa fie transportate astfel.

Maternitatea din Falticeni va fi inaugurata vineri, moment la care a fost invitat si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a spus managerul Spitalului Municipal Falticeni, Vlad Morariu.


Acesta a mai spus ca investitia a presupus si schimbarea instalatiilor electrice si sanitare si instalarea sistemului de furnizare a oxigenului.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI