„De ce sunt atât de revoltată pe indivizii care ne conduc

Sora mea este cadru medical la un cabinet medical din cadrul unei policlinici de sector. De când cu izbucnirea epidemiei ia contact cu zeci de pacienți în fiecare zi. Ieri, a început să aibă simptomele Coronavirusului: febră, tuse seacă, oboseală și dureri musculare. A decis să intre în autoizolare și să sune la 112 pentru a primi lămuriri.

Suspectează că are COVID-19! Nu știe de la cine ar fi putut lua, întrucât nu a avut contact direct cu un pacient care să fi declarat că a avut Coronavirus. Dar asta nu reprezintă o certitudine! Amintiți-vă cazurile Chițac, cazul fostului milițian și cazul individului care a recunoscut că a călătorit în Israel abia după ce i s-a văzut radiografia. A cerut ajutorul autorităților și a primit 2 variante:
- Să se autoizoleze timp de 14 zile, fără să ia contact cu nimeni și, dacă starea se agravează, să cheme salvarea.
- Să meargă cu mașina personală la „Matei Balș”, însă „e nebunie” și nu i se recomandă, totuși, să facă asta. Cu alte cuvinte, să mai intre în contact și cu alte persoane pe traseul până la spital.

Citeste si: Rafila: Probabil că peste cinci, şase zile o să vedem o creştere foarte serioasă a numărului de cazuri

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În momentul de față tușește, are febră și se simte epuizată, dar încearcă să ia medicamentație pentru a-și ameliora starea. A sunat la Direcția de Sănătate Publică pentru a-și lua un concediu medical în această perioadă în care se află în autoizolare.

I s-au oferit informații încâlcite, printre altele că e dificil, în calitate de cadru medical, să i se ofere acest concediu și că nu este considerată ca fiind SUSPECTĂ, deși are simptomele, pentru că nu a avut un contact direct cu o persoană care a fost depistată cu Coronavirus.

Între timp Statul folosește 1000 de kit-uri de teste pentru politicieni, jurnaliști și staff-ul din Parlament. Nu există, astfel, o procedură care să testeze cetățenii care reclamă simptomele specifice virusului.

Citeste si: Coronavirus în Franţa- 3.661 de cazuri confirmate şi 79 de morţi

Stau și mă întreb, oare câți dintre cei care se află acum la domiciliu, în autoizolare, sunt ignorați de autoritățile din România?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Vergil Chițac după ce a fost confirmat cu Coronavirus

Sper să fie bine, ea și fetița ei! Pot spune că din fericire, eu și copiii mei, nu am intrat în contact cu ea de aproape 3 săptămâni. Nici nu știu dacă ăsta poate fi un moment de liniște și fericire atunci când un membru al familiei trece prin așa ceva!”, se arată în postarea publicată de sora medicului pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si