Condorm unor surse, tatăl Alexandrei ar fi mers miercuri la poliție să anunțe dispariția fetei și a fost șuat peste picior: „Hai, bă, ce dracu'... știi cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Citeste si: Mama Alexandrei a fost sunată joi de un bărbat care i-a spus unde e fiica sa

Citeste si: A fost filmată! Ultimele Imagini cu Mihaela Luiza Melencu în viață

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: ”Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm... uite, mai e și un câine...”.

Tatăl Alexandrei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului. Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: ”Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Citeste si: Filipine: Opt morţi şi 60 de răniţi în urma a două cutremure

Citeste si: Casa criminalului apărată de jandarmi de furia oamenilor. ”Scoateţi-l afară, să-i dăm cu acid”

În momentul în care a fost chemat la declarații, tatăl a mai o replică revoltătoare: ”Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți... sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu... faceți valuri, veniți să ne agitați aici...”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si