Dureroasa concluzie pentru mama lui Stef, adolescentul care se taraste pentru dreptul lui de a invata chiar si la inspectoratul scolar.

Legea il apara, autoritatile spun ca i-au asigurat toate conditiile, dar ce a facut statul pentru elevul imobilizat in scaunul cu rotile?

TEZA CU AMBULANTA

Cu salvarea trimisa de serviciul de Ambulanta Bucuresti de a plecat azi dimineata spre Techirghiol Stef ca sa-si sustina tezele pentru clasa a 10-a! Nu s-a putut la Bucuresti. "Te duci ca sa iei teze, pentru ca nimeni nu-ti da teze nicaieri. daca te duc aici la Eminescu o sa te lase sa faci pe tine si nu te ingrijeste nimeni cu nimica. E singura alternativa ca sa obtii niste note, altfel o sa ramai fara invatamantul obligatoriu, fara scoala.", i se transmite elevului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

SPUNE ADIO ORASULUI CARE L-A UMILIT!

La Sanatoriul pentru Copii din Techirghiol s-a putut! Si ingrijire, si scoala, si asistenta specializata! Cata diferenta fata de marea capitala!

O rampa speciala asigura accesul de la sanatoriu pana la scoala in care Stef va invata. "Deci nici nu exista termen de comparatie. Scoala nu este dotata cu nimic. Aici va fi casa mea pentru urmatoarele trei saptamani."

, spune Stef.

Ceea ce este SF in Bucuresti, e realitate in micul orasel din judetul Constanta. "Aici au parte de un tratament ca la hotel. Da, ca la hotel. De cinci stele.", spun cei de la sanatoriu.

Ba chiar e primit ca un vechi elev de directoarea centrului. "Buna ziua, bine ai venit la noi la scoala. Bine v-am gasit. Am inteles ca esti un tanar de clasa a X-a. Da. Si te numesti? Stefan. Eu sunt Nicoleta Ristea.", ii transmite directoarea centrului scolar pentru educatie incluziva Albatros.

STEFAN CEL CU INIMA MARE

Stef are planuri mari, vrea sa demonstreze lumii care il pune la pamant ca poate deveni un om mare, pe masura ambitiei si inimii lui. "Visez sa ajung avocat sa ii apar pe cei nedreptatiti, la fel ca mine", spune Stefan. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si