Rezultate Admitere ASE 2023. Elevii care au trecut de proba Bacalaureatului și își doresc să trăiască și perioada studenției au luat cu asalt universitățile din București și din țară.

Citește și: Admitere Politehnică 2023. În ce perioadă are loc confirmarea locurilor și înmatricularea?

Este și cazul Academiei de Studii Economice din Capitală, care urmează să afișeze listele cu viitorii studenți admiși. Aceștia au putut alege din cele 12 facultăți axate în special pe diferite ramuri ale economiei.

Pe data de 17 iulie au fost afișate primele rezultate pe baza eseului motivațional.  

Citește și: Medii Admitere ASE 2023: Ce note trebuie să ai pentru a intra la buget în funcție de facultate?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

La data de 18 iulie candidații nemulțumiți de rezultat au putut face contestații, urmând ca pe data de 19 să apară primele liste cu elevii admiși la buget, la taxă și cei pe lista de așteptare. În perioada 20-25 iulie, candidații care vor să își ocupe locul la Academia de Studii Economice din București  vor trebui să depune în original diploma de Bacalaureat și/sau să plătească jumătate din taxa anuală de școlarizare. 

Pe data de 26 iulie se vor afișa listele finale cu candidații admiși la buget, taxă, dar și cei aflați pe lista de respinși.  

Citește și: Cât costă taxa de studii și de înscriere la facultate?- studiu InfoCons

Medii Admitere ASE 2023: Ce note trebuie să ai pentru a intra la buget în funcție de facultate? 

Facultățile Academiei de Studii Economice din București,  care îi așteaptă pe candidați sunt: Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine; Administrație și Management Public; Business și Turism; Cibernetică, Statistică și Informatică Economică; Contabilitate și Informatică de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentară și a Mediului; Economie Teoretică și Aplicată; Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori; Management; Marketing; Relații Economice Internaționale. 

Citește și: Admitere ASE 2023: ce documente trebuie să conțină dosarul de înscriere?

Ultimele medii de anul trecut pot fi consultate aici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si