Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila"  a scos la concurs pentru admiterea la medicina, stomatologie, farmacie, precum si la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala (FMAM), 1.402 locuri, dintre care 1.100 de locuri finantate de la bugetul de stat si 302 locuri cu taxa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rezultate admitere Medicina 2018. Peste aceste locuri s-au “luptat” 2.900 de candidati, iar 25 de locuri au fost ocupate de olimpici. Listele cu cei admisi la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” pot fi vazute aici.

Rezultate admintere Medicina 2018. De asemenea, candidatii care au fost admisi insa la locurile cu taxa, trebuie sa achite prima transa a taxei, in cuantum de 4500 lei pentru Medicina, Medicina dentara, Farmacie si 3000 lei pentru FMAM (conform calendarului ce va fi anuntat). In caz contrar, acestia pierd dreptul de înscriere ca student in anul universitar 2018-2019.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si