Rezultate BAC 2022. Rezultatele luate de absolvenții clasei a XII-al la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afişate luni înainte de ora 11.00 pe site-ul EDU.ro (vezi link -ul aici).

Citeste si: Edu.ro Rezultate BAC 2022: La ce ora se afișează notele la Bacalaureat 2022?

Rezultate BAC 2022. Absolvenții de liceu află în cursul dimineții de luni pe site-ul EDU.ro  cum s-au descurcat la probele scrise pe care le-au susținut la Limba și literatura română, Matematică sau Istorie și

la proba la alegere în funcție de profilul urmat.  

Rezultatele la BAC 2022 sunt afișate pe site-ul EDU.ro la secțiunea Bacalaureat 2022 (vezi aici).

Edu.ro Rezultatele BAC 2022

Edu.ro Rezultatele BAC 2022

[Sursa foto: Facebook]

Rezultate BAC 2022. Cât timp ai la dispoziție pentru depunerea contestațiilor

Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00- 18,00, în aceeaşi zi. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rezultate Evaluare.edu.ro 2022: Scrie codul tău aici şi află online ce notă ai luat!

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise. 

În funcție de notele obținute la BAC 2022, elevii vor primi calificativul „admis” sau „respins”. 

Cum verifici rezultatele online pe EDU.ro

Absolvenții de liceu care au susținut examenul de BAC 2022 în sesiunea de vară, iunie-iulie, trebuie să știe că rezultatele la Bacalaureat 2022 vor fi și în acest an anonimizate.

Citeste si: VIDEO Exclusiv Știrile Kanal D| Bacalaureatul a ajuns la final! Cum s-au distrat elevii după examene: „Vamă! Mergem în Vamă!!”

Pentru a le fi protejată identitatea, Ministerul Educației nu va mai afișa numele și prenumele candidaților, ci coduri de identificare. Fiecare elev primește câte un cod de identificare la prima probă scrisă și acesta va putea fi folosit pentru verificarea rezultatelor la BAC 2022. 

rezultate bac 2022

Rezultatele BAC 2022, publicate pe EDU.ro, luni 27 iunie

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si