UPDATE: Au fost publicate rezultatele la Evaluare Națională 2023, care pot fi consultate pe evaluare.edu.ro/Evaluare

Elevii află astăzi, 3 iulie 2024, ce rezultate au obținut la Română și Matematică la Evaluarea Națională 2024. Multe persoane se întrebă pe ce site trebuie să intre pentru a vedea notele! 

Rezultatele publică de EDU.ro în 2024

Pentru a avea rezultatele la Evaluarea Națională, elevii și părinții trebuie să intre pe site-ul oficial al Ministerului Educației.

Notele vor fi afișate pe http://evaluare.edu.ro/, până în ora 14:00. 

Pentru a vedea rezultatele publicate de EDU.ro în 2024, elevii trebuie să aibă la îndemână codul unic primit la prima probă din cadrul Evaluării Naționale 2024. După ce au accesat site-ul, el trebuie să dea click pe anunțul ”Au fost publicate Rezultatele la Evaluarea Națională (rezultatele înainte de contestații)”. Site-ul edu.ro va fi actualizat cu acest anunț până în ora 14:00. 

Se va deschide o hartă similară cu cea din imaginea de mai sus, iar elevii vor selecta județul în care au susținut examenul. După acest pas, trebuie introdus codul unic al elevului. Se va deschide o nouă fereastră unde se vor fi disponibile notele la Română, Matematică, Limba maternă (dacă este cazul) și media generală. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rezultate EDU.ro 2024

Rezultate EDU.ro 2024

[Sursa foto: freepik]

Citește și: La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele

Contestațiile la Evaluarea Națională 2024

Elevii nemulțumiți de rezultatele obținute la Evaluare Națională 2024 pot depune contestații. 

Contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00- 19:00) și 4 iulie (în intervalul orar 8:00- 12:00).

Rezultate EDU.ro 2024

Rezultate EDU.ro 2024

[Sursa foto: freepik]

Citește și: EDU.ro Rezultate Evaluare Națională 2024: Scrie codul, selectează județul și află ce notă ai luat!

Cei care depun sau transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori.

Rezultatele finale la Evaluare Națională 2024 vor fi afișate marți, 9 iulie 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si