Rezultate Evaluarea Nationala 2020 Bucuresti. Conform primele rezultate publicate la Evaluarea Națională 2020 București, 224 de elevi au obținut media 10. Urmează însă contestațiile, iar numărul acestora e posibil să crească.

Este un număr record de medii de 10 la Evaluarea Națională, având în vedere că anul trecut, la nivelul întregii țări au fost 429 de candidați care au încheiatul examenul cu media generală 10.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Subiecte BAC 2020. Ce subiecte au picat la proba de Limba și literatura română

Rezultate Evaluarea Națională 2020 București. 110 elevi nu au obținut nici măcar media 2

Pe de altă parte, 110 de elevi nu au reușit să ia nici măcar media 2. Iar alți 221 au absentat la una dintre probe, sau la ambele, din diferite motive.

Rezultatele au fost publicate de Ministerul Educaţiei. Pentru a vedea ce notă ai obţinut intră pe http://evaluare.edu.ro/Evaluare/RapoarteC.aspx şi scrie codul pe care l-ai primit la ultimul examen de la Evaluarea Naţională 2020. 

Citeste si: Rezultate Evaluare Naţională 2020: Cea mai mare rată de promovare din ultimii trei ani

Rezultate Evaluarea Nationala 2020 Bucuresti
Rezultate Evaluarea Nationala 2020 Bucuresti

Rezultate Evaluarea Naționala 2020 Bucuresti. Elevii își vor afla notele după un cod, nu după numele lor

Emoţii imense pentru elevii de clasa a VIII-a care au susţinut săptămâna trecută examenele de la Evaluare Naţională 2020. Astăzi s-au anunţat notele! În premieră în acest an, elevii nu vor mai veni la școală pentru a-și vedea rezultatele obținute la examene sau să le caute pe net după nume. Fiecare elev a primit un cod unic pentru a le putea afla Rezultatele la Evaluarea Națională.  

Citeste si: Rezultate Evaluare Națională. Ce faci dacă ai pierdut codul de verificare a notei

Ministerul Educației a stabilit măsuri pentru ca elevii să afle rezultatele la examenul de Evaluare Națională din acest an. Miercuri, la finalul examenului de matematică, elevii au primit un cod unic pe care îl vor putea accesa intrând pe site-ul Ministerului Educației, în 27 iunie, pentru a vedea cum s-au descurcat la cele două probe – de limba română și de matematică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si