Close sidebar
Close sidebar

Rezultate Evaluarea Nationala! 75% de elevi au luat peste 5! 241 din toata tara au obtinut media 10!

Absolventii claselor a VII-a au aflat rezultatele la evaluarea nationala. Acesta au fost postate pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale si conform centralizarii acestor date 75% dintre absolventi au reusit sa ia note peste 5.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un caz aparte il reprezinta judetul Bistrita Nasaud acolo unde 2557 de elevi au dat examenul, iar dintre acestia doar unul singur a reusit sa obtina nota 10. Este vorba de Adrian Horatiu Martian, elev la Scoala Gimnaziala din Nimigea de Jos.

La nivel national 111.510 candidati au obtinut medii peste 5 (75%) in tim ce restul de 37.137 (25%) au obtinut medii sub 5. In toata tara 241 de candidati au reusit sa obtina media generala 10, cei mai multi dintre ei, 23, fiind din judetul Iasi. Pe transe de medii, cele mai mult, 12.533, au fost cuprinse intre 8 si 8,49.

Rata de participare la Evaluarea Nationala a fost de 96,7%: 148.647 de candidati prezenti dintr-un total de 153.673 de inscrisi.

16 elevi au fost eliminati din examen din cauza unor tentative de frauda.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI