UPDATE  Ultimele rezulte exit-poll:

N. DAN- 47,88% 

G. FIREA- 22,31%

C. POPESCU- 15,71% 

S. BURDUJA- 7,79%

Alții- 7,04% 

Rezultate exit-poll primar București. Cine va fi noul primar general al Capitalei? Primele rezultate exit poll pentru alegerile din 9 iunie 2024 se anunță imediat după ora 22.00

și se preconizează mari surprize în Capitală.

UPDATE. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, ar fi câștigat un nou mandat în această funcţie, după rezultatele primite de la exit-poll-urile de la închiderea secțiilor de vot.

Nicușor Dan ar fi obținut peste 46% din voturile bucureștenilor, conform unui exit-poll valabil pentru ora 19.00, urmat de Gabriela Firea – 22%, Cristian Popescu Piedone – 17% și Sebastian Burduja – 7,7%.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Rezultate exit poll-uri pentru alegerile din 9 iunie 2024: La ce oră se anunță primele date privind alegerile locale și europarlamentare

Rezultate exit-poll primar București. Vezi aici în timp real cine va fi noul primar general al Capitalei. Marea bătălie se duce între Nicușor Dan, primarul în funcție, Gabriela Firea (PSD), Sebastian Burduja (PNL) și Cristian Popescu Piedone (PUSL).

Rezultate exit-poll primar general București. Primele declarații ale celor mai importanți candidați pentru alegerile din 9 iunie vor fi făcute imediat după închiderea urnelor, la ora 22.00.

Rezultate exit-poll primar general București. Cine este noul edil al Capitalei?

Rezultate exit-poll primar București. Cine va câștiga primăria generală a Capitalei? La alegerile de azi, 9 iunie 2024, exit poll-urile se anunță imediat după închiderea urnelor de vot.

În România, urnele se închid în mod obișnuit la ora 22:00, cu posibilitatea de prelungire a unor secții până la ora 23.

Prin urmare, te poți aștepta ca rezultatele exit poll-urilor să fie anunțate la ora 22:00, pe măsură ce acestea devin disponibile din partea instituțiilor de sondare a opiniei publice.

Rezultate exit-poll pentru primăria generală a Capitalei

Primarul Municipiului București, Nicușor Dan, candidatul independent susținut de Alianța Dreapta Unită, a declarat, la ieșirea din secția unde a votat, că a votat "pentru onestitate și realism în viața publică” și "împotriva mafiei imobiliare”.

Nicușor Dan a îndemnat oamenii să meargă la vot „pentru că e un moment în care ei decid direcția în care noi o să mergem”.

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru primăria Capitalei, a spus că se bucură că a văzut oameni de toate vârstele care au participat la vot și spune că este optimistă atunci când vine vorba despre viitorul Bucureștiului.

După ce a ieșit din secția de votare, Gabriela Firea a spus, în cadrul unei transmisiuni în direct pe pagina sa de Facebook:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Am votat cu gândul la toți tinerii din București, de asemenea, la seniorii orașului nostru. La copii și la adulți, la persoane sănătoase, care vor să facă prevenție, dar și la persoane cu dizabilități. Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate în București, care vor să vadă că pe șantiere se lucrează și că sunt rezultate în ceea ce privește: fluența în trafic, problema termoficării, siguranța în școli și lupta reală împotriva drogurilor”.

Rezultate exit-poll București. Cine va fi noul primar al Capitalei: Nicușor Dan, Gabriel Firea, Piedone sau Burduja?

Mulți dintre politicienii care au votat până în momentul de față le-au transmis românilor să își exercite acest drept pentru a contribui la viitorul României.

Printre aceștia se află și Sebastian Burduja. Cel care candidează la Primăria Capitalei din partea Partidului Național Liberal a avut un mesaj clar pentru toți bucureștenii cu drept de vot.

Mai precis, conform Agerpres, Sebastian Burduja a spus că: „Îi chem pe toți la vot, e un drept și sunt convins că, la finalul acestei zile, vom avea cu toții lucruri de sărbătorit și surprize foarte plăcute pentru acest oraș și oamenii lui minunați”.

Primarul Sectorului 5, care la alegerile locale 2024 țintește Primăria Generală, a declarat, în timp ce intra în secţia de votate, că "el reprezintă realitatea şi normalitatea”, potrivit News.ro.

„Cu siguranţă (n.r. secția de votare) nu se va închide secţia la ora 22.00”, a spus Cristian Popescu Piedone, referindu-se la numărul mare de buletine de vot (cinci) pe care le primesc alegătorii.

Cristian Popescu Piedone a spus că se așteaptă ca alegătorii să voteze masiv pe ultima sută de metri.„Am eu informaţii sigure că oamenii o să migreze de la mare şi de la munte şi vor veni pe ultima sută de metri. Primarul general şi predarea ştafetei la sectorul 5 lui Vlad Popescu Piedone se va face între orele 20.00 şi 22.00. Cine va avea responsabilitatea unui exerciţiul democratic la vot va lăsa secţia să funcţioneze până la orele 24.00”, a mai declarat edilul Sectorului 5, potrivit sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si