UPDATE  Rezultate parțiale alegeri:

E. BOC- 42,92%
I. SĂRMAŞ- 28,95%
E. OLÁH- 9,65%
V. BĂLTĂREŢU- 5,51%

UPDATE  Ultimele rezultate ale exit-poll-ului îl poziționează pe  Emil Boc pe primul loc în rândul alegătorilor, cu 46% din voturi. Locul al doilea a fost obținut de Sabin Sarmas,

cu 32%. 

Rezultate exit-poll primar Cluj-Napoca 2024. Primele rezultate exit poll pentru alegerile din 9 iunie 2024 s-au anunță imediat după ora 22.00. Va rămâne actualul edil al Clujului, Emil Boc, în funcție pentru un nou mandat?

Rezultate parțiale Cluj-Napoca: Conform unei numărători paralele efectuate de un partid politic, Emil Boc conduce cu 45%  din voturi, pe locul al doilea fiind Sabin Sărmaș, cu 30%. Aceste rezultate se înregistreaza după numărarea voturilor din circa 40% din secțiile de votare, în 100 secții de votare din 184.

Citește și: Rezultate exit-poll București. Cine va fi noul primar al Capitalei?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rezultate exit-poll Cluj-Napoca. Vezi aici în timp real cine va fi noul primar general al Clujului. Marea bătălie se duce între Emil Boc, primarul în funcție și Aurelia Cristea, candidata PSD la Primăria Cluj Napoca.

Rezultate exit-poll Cluj 2024: Cum au votat candidații pentru primăria Cluj-Napoca

Rezultate alegeri Cluj-Napoca. La Cluj au votat la alegerile locale 312.026,

adică 50.32% dintre persoanele cu drept de vot, dintr-un total de 614.807 înscriși pe liste permanente la Cluj și 5160 alegători înscriși pe liste complementare 5160 alegători.

Pentru alegerile europarlamentare, la Cluj au votat și mai mulți alegători. Mai exact, și-au exprimat votul 336.970 de alegători, adică 54.81%, din totalul de 614.470 de alegători înscriși pe liste permanente.

Rezultate exit-poll Cluj. Principalii candidați la Primăria Cluj-Napoca și-au anunțat prezența la vot după cum urmează:

– Candidatul independent la Primăria Cluj Napoca, Sabin Sărmaș, a votat de la ora 09.00, la Secția 67, din Colegiul „George Coșbuc”, strada Avram Iancu, 70-72, Cluj Napoca
– Candidata Partidului REPER pentru Primăria Cluj-Napoca, Ramona Strugariu, a votat începând cu ora 09:30 la secția 26 – Liceul Teoretic „Eugen Pora”, str. Mogoșoaia nr. 6, Cluj-Napoca
– Primarul în funcție, Emil Boc, candidat PNL pentru un nou mandat de edil, a votat de la ora 10.00, la secţia Nr. 49, la Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu”, (fosta Şcoală 10), Str. Zorilor, Nr. 27, Cluj-Napoca.
– De la ora 11:00, Aurelia Cristea, candidata PSD la Primăria Cluj Napoca, a votat la Secția 110, strada Septimiu Albini nr. 91, Grădinița Lumea Copiilor din Cluj Napoca.

Candidații pentru postul de primar al orașului Cluj-Napoca sunt:
Emil Boc (PNL)
Aurelia Cristea (PSD)
Viorel Băltărețu (Alianța Dreapta Unită – ADU)
Olah Emese (UDMR)
Călin Cozma (AUR)
Ramona-Victoria Strugariu (REPER)
Sorin Valeriu Naș (SOS)
Dan-Mihai Iacob (PUSL)

Sabin Sărmaș (independent)
Sorin Virgil Vamoș (independent)

Rezultate exit-poll Cluj-Napoca

Pentru efectuarea exit poll-urilor la alegerile de duminică, 9 iunie 2024, Biroul Electoral Central a acreditat trei institute care pot efectua sondaje de opinie la ieșirea de la urne la nivel național: Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS), Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde și Sodiso Research SRL.

Vor fi organizate trei exit-poll-uri la nivel național, iar în plus, se vor realiza și sondaje locale.

Operatorii pot colecta date într-un perimetru de 500 de metri în jurul secțiilor de votare, fără a avea acces în interiorul acestora și fără a perturba liniștea și ordinea publică.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Rezultate exit-poll Cluj. emil boc

Rezultate exit-poll Cluj-Napoca. Marele favorit pentru fotoliul de primar este Emil Boc, actualul edil al orașului

[Sursa foto: Facebook]

Emil Boc a votat la Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca. Edilul a fost însoţit la secţia de votare de soţia sa, precum şi de membri PNL Cluj, printre care şi preşedintele organizaţiei, europarlamentarul Daniel Buda.

Citește și: Emil Boc a votat! Ce speră primarul să se întâmple, după ziua de azi, în orașul pe care-l conduce: "Am votat pentru o Românie puternică în Europa”

"Am votat astfel încât în continuare lucrurile bune să se adune la Cluj. Am votat pentru un oraş ca afară, pentru că dacă dorim o ţară ca afară, trebuie în primul rând să avem oraşe ca afară, iar Clujul este pe cale să fie un oraş ca afară, un oraş pe care să şi-l dorească românii în continuare, clujenii să fie bucuroşi că trăiesc într-un oraş cu condiţii cât mai apropiate de cele din Uniunea Europeană. Am votat de asemenea pentru o echipă care a fost capabilă să aducă Clujul la nivelul de dezvoltare care este astăzi şi care are maturitatea şi experienţa să ştie ce să facă în continuare pentru a-l menţine. De asemenea, am votat pentru o Românie puternică în Europa şi pentru o Europă puternică, pentru că doar o Europă puternică poate să ne asigure în continuare pace, libertate de mişcare şi acces la prosperitate", a spus Emil Boc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si