UPDATE  Rezultate parțiale alegeri:

CHIŢAC VERGIL- 29,41%

ION STELIAN-CRISTIAN- 20,80%
CONSTANTINESCU HORIA-MIRON- 20,69%
CUPŞA OVIDIU-SORIN- 11,14%

Rezultate exit-poll primar Constanța 2024. S-a dat o bătălie dură în Constanța pentru fotoliul de edil al orașului de aproape 300 de mii de locuitori.

UPDATE Rezultate alegeri Constanța.

Numărătorile paralele ale partidelor îi dau câștigători pe liberalii Vergil Chițac la primărie (cu aprox. 35% din voturi) și Florin Mitroi la Consiliul Județean.

Rezultate parțiale Constanța: Vergil Chitac (PNL): 35.06%
Stelian Ion (ADU): 26.17%
Horia Constantinescu (PSD): 24.30%
Ovidiu Cupsa (AUR): 11.97%

Citește și: Rezultate exit-poll București. Cine va fi noul primar al Capitalei?

Rezultate alegeri primar Constanța 2024. Stelian Ion: Aș fi vrut să vă dau un rezultat, dar nu avem

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria municipiului Constanța, Stelian Ion, le-a mulțumit constănțenilor care au votat și a declarat că la Constanța procesul de votare s-a desfășurat în haos:

„Bună seara, oameni buni. Suntem la sediul alianței dreapta unită. Aș fi vrut să vă dau un rezultat, dar nu avem. Mergem în secțiile de votare. Sunt câțiva colegi, familia, însă când vom pleca mergem direct în secțiile de votare să ne asigurăm că nu se fac lucrurile ilegal.

A fost o lipsă de respect și harababură față de locuitorii Constanței care au avut parte de alegeri în haos. Uite urna, unde-i urna? Oamenii s-au confruntat cu tot felul de lipsuri: a materialelor, a hârtiilor, a buletinelor de vot, erau unele peste altele, câte 4 într-un singur pachet și le-au creat probleme. Ne revedem mâine dimineață. Suntem vigilenți. Nu dorim să se fure votul niciunui constănțean. Am mers 2 ani dintr-un capăt în altul al Constanței Am vorbit în toate cartierele, am simțit pulsul în această zi și în această perioadă, pusul unei schimbări. Oamenii doresc schimbare la Constanța. Le mulțumesc celor care au ieșit la vot! Încă mai sunt secții în care se votează, dar organizarea a fost proastă din cauza arogantei și lipsei de respect la adresa constănțenilor. Aceștia vor să fie mai sus decât celelalte orașe mari ale țării. 30 de ani de pesedism au ținut orașul pe loc. Voi încheia aceste vorbe repede cu mulțumiri pentru cei care ne-au sprijinit. Mâine ne vom reauzi cu date și cu chestiuni pe care să vi le relatăm. Ne reauzim mâine. Cele bune tuturor!“, a declarat Stelian Ion.

Rezultate exit-poll primar Constanța. La ora 22.00 se dau publicității primele exit-poll-uri oficiale cu privire la rezultatul alegerilor locale din 9 iunie 2024.

Citește și: Rezultate exit-poll Cluj-Napoca. Cine e noul primar al celui mai mare oraș din Transilvania?

Poți vedea în timp real care sunt rezultatele exit poll-ului pentru Constanța pentru alegerile din 9 iunie 2024.

Rezultate alegeri Constanța. "Mâine dimineață veți avea parte de declarații din partea reprezentanților PSD“

La sediul PSD nu au fost declarații de presp legate de scorul obținut de Horia Constantinescu, candidatul PSD la funcția de primar al Constanței.

„La acest moment n-avem declarații concrete. Mâine dimineață veți avea parte de declarații din partea reprezentanților PSD“, a transmis Gabriela Bădilă, purtătoarea de cuvânt a PSD Constanța.

Rezultate exit-poll primar Constanța. Cine a câștigat primăria orașului de la malul Mării Negre

Până la ora 19.00, la nivelul județului Constanța, au votat 249.956 de alegători, echivalentul unui procent de 40,64%, potrivit datelor ROAEP.

La nivelul municipiului Constanța, au votat 88.300 de alegători, echivalentul unui procent de 35,17%.

La nivelul municipiului Constanța, au votat 97.685 de alegători, echivalentul unui procent de 38,91%.

  • persoane cu vârsta cuprinsă între 18-24 de ani: 2.632 bărbați și 2.705 femei;
  • persoane cu vârsta cuprinsă între 35-34 de ani: 3.955 bărbați și 4.809 femei,
  • persoane cu vârsta cuprinsă între 35-44 de ani: 7.808 bărbați și 9.329 femei;
  • persoane cu vârsta cuprinsă între 45-64 de ani: 16.753 bărbați și 20.518 femei;
  • persoane cu vârsta de peste 65 de ani: 12.694 bărbați și 16.775. femei, potrivit datelor ROAEP.

Rezultate exit-poll primar Constanța. Cine a câștigat primăria orașului de la malul Mării Negre

Rezultate exit-poll primar Constanța. Cine a câștigat primăria orașului de la malul Mării Negre

Citește și: Rezultate alegeri 2024: Cum poți vedea online rezultatele la vot pentru alegerile locale pe județe

Rezultate exit-poll primăria Constanța. Cine au fost candidații intrați în cursă

Nu mai puțin de 14 candidați au intrat în lupta pentru funcția de primar al municipiului Constanța, la alegerile locale care au avut loc pe 9 iunie 2024.

Actualul edil al orașului, Vergil Chițac, candidează pentru un nou mandat, din partea PNL. Printre contracandidați săi s-au aflat Horia Constantinescu (PSD), Ovidiu Cupșa (AUR) și Stelian Ion (Alianța Dreapta Unită).

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vergil Chiţac, candidat pentru un nou mandat, din partea PNL, la Primăria Constanța, și-a exercitat duminică, 9 iunie, dreptul la vot.

Vergil Chițac a votat pentru continuitate, ”pentru că proiectele de care are nevoie Constanța nu se pot face de pe o zi pe alta”.

Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Constanța, a votat duminică, 9 iunie a.c., la secția de votare nr. 186, din cadrul Liceului Energetic.

Stelian Ion a declarat că este foarte important ca locuitorii municipiului să îşi exprime opțiunea și să voteze pentru ca oraşul Constanţa să ajungă în topul celor din țară.

Rezultate exit-poll Constanța

Pentru efectuarea exit poll-urilor la alegerile de duminică, 9 iunie 2024, Biroul Electoral Central a acreditat trei institute care pot efectua sondaje de opinie la ieșirea de la urne la nivel național: Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS), Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde și Sodiso Research SRL.

Vor fi organizate trei exit-poll-uri la nivel național, iar în plus, se vor realiza și sondaje locale.

Operatorii pot colecta date într-un perimetru de 500 de metri în jurul secțiilor de votare, fără a avea acces în interiorul acestora și fără a perturba liniștea și ordinea publică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si