Close sidebar
Close sidebar

Rezultate finale după contestații Evaluare Națională 2023. Consultă notele pe Edu.ro!

Rezultate finale după contestații Evaluare Națională 2023. Rezultatele finale, după soluționarea contestații, de la Evaluarea Națională vor fi publicate astăzi!

Madalina Grigore,

Rezultate BAC, după contestații.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rezultate finale după contestații Evaluare Națională 2023. Emoții pentru candidații de la Evaluarea Națională 2023 care au depus contestații. Astăzi se afișează rezultatele finale. Acestea vor fi disponibile pe evaluare.edu.ro.

Rezultate finale după contestații Evaluare Națională 2023. Consultă notele pe Edu.ro!

Notele finale, după soluționarea contestațiilor, pot fi văzute pe site-ul Ministerului Educației evaluare.edu.ro și la avizierele unităților de învățământ în care s-a susținut Examenul de Evaluare Națională!

Codul primit de fiecare elev la începutul examenului este format din două litere XY care reprezintă indicativul județului urmat de câteva cifre. Codul unic este generat de aplicația EvNat și este personalizat pentru fiecare candidat ținând cont de nume și prenume și alte informații personale ale elevilor.

Lista va fi afișată, conform calendarului, cu semnătura președintelui și a secretarului comisiei centrului de examen, la avizierul unității de învățământ și pe website-ul acesteia. 

Citește și: Rezultatele finale la Evaluarea Națională

Potrivit metodologiei privind organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale, fiecare lucrare contestată este reevaluată și notată de câte doi profesori. Evaluarea lucrărilor de examen se face cu respectarea strictă a baremului, pe baza unui punctaj pe scara 1-100. Se

acordă 90 de puncte pentru răspunsurile corecte și complete și 10 puncte din oficiu. După evaluare, fiecare profesor stabilește nota prin împărțirea la 10 a punctajului obținut de elev, fără rotunjire, și o trece pe lucrare. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un lucru foarte important de știut este acela că nota obținută după contestație este definitivă! Nota nu poate fi modificată și reprezintă nota obținută de candidat la proba respectivă.

Rezultate finale după contestații Evaluare Națională 2023.

Consultă notele pe Edu.ro!

Calendar Evaluare Națională 2023

- 19 iunie 2023: Limba și literatura română – probă scrisă- 21 iunie 2023: Matematica – probă scrisă

- 22 iunie 2023: Limba și literatura maternă – probă scrisă

- 28 iunie 2023 (până la ora 14.00): afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor

- 28 iunie 2023 (orele 16.00-19.00) – 29 iunie 2023 (orele 8.00-12.00): depunerea contestațiilor

- 29 iunie – 4 iulie 2023: soluționarea contestațiilor

- 4 iulie 2023: afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestații

Citește și:   Subiecte Informatică BAC 2023 Edu.ro. Cum arată subiectele candidaților?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI