Rezultate Titularizare 2022. Titularizarea reprezintă concursul național de ocupare a posturilor didactice, pentru angajare în învățământ. Astfel, pentru a avansa, profesorii trebuie să susțină un examen format din două probe: scris și inspecție la clasă în profilul postului.

UPDATE 19 iulie 2022, ora 10:00- Rezultatele la Titularizare 2022 au fost publicate pe http://titularizare.edu.ro/

Pentru a vizualiza notele trebuie să alegi judeţul în care ai susţinut proba scrisă şi să alegi după aceea rezultatele candidaţilor la disciplina de examen, ordonate după nume.

Rezultate Titularizare 2022. Când se afişează rezultatele finale?

Din totalul posturilor de la concursul de Titularizare, 53 sunt pentru educatori și învățători. Potrivit Ministerului Educației, 3,6 candidați se întrec pe un loc de învățător, iar 11,8 pe unul de educator.

Primele rezultate de la examenul de Titularizare 2022 se vor afișa pe 19 iulie.

Soluţionarea contestațiilor va avea loc în perioada 21-26 iulie 2022, iar comunicarea rezultatele finale se va face pe 27 iulie 2022.

Rezultate Titularizare 2022: Când se afişează notele pe EDU.ro?

Rezultate Titularizare 2022: Când se afişează notele pe EDU.ro?

Persoanele nemulțumite de note pot contesta rezultatele, iar de abia la 1 august 2022 vor afla rezultatele finale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Subiecte Titularizare 2022 pentru educatori, învăţători şi profesori. Când se afişează baremul de corectare pe EDU.ro? Calculează-ţi singur punctajul!

Candidații care vor obține medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Mai mult, pentru a deveni suplinitor, mai exact un profesor cu termen de angajare determinată, participanții trebuie să obțină minimum nota 5 atât în cadrul probei scrise, cât și la inspecția la clasă.

Rezultate Titularizare 2022: Când se afişează notele pe EDU.ro?

Rezultate Titularizare 2022: Când se afişează notele pe EDU.ro?

[Sursa foto: PixaBay]

Calendar examen titularizare 2022

19 iulie 2022- comunicarea rezultatelor inițiale

21-26 iulie 2022- soluţionarea contestațiilor

27 iulie 2022- comunicarea rezultatele finale  

29 iulie  – ședința de repartizare a candidaților care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată;

1 august  – ședința de repartizare a candidaților angajați pe perioada viabilității postului, care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe postul pe care sunt deja angajați pe viabilitate, pe perioadă nedeterminată;

18-19 august  – ședința de repartizare a candidaţilor care au obținut medii peste 7 la concursul din acest an, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată

23-24 august – ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii între 5 și 7 în sesiunea 2022, precum și a celor care au depus dosare de participare cu rezultate din anii anteriori, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată.

Citeste si: Edu.ro Titularizare 2022 educatori şi învăţători: Baremul de corectare

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si