Close sidebar
Close sidebar

Rezultate Titularizare 2022 pe judeţe: Cum verifici notele pe edu.ro?

Rezultate Titularizare 2022 pe judeţe. Proba scrisă din cadrul examenului de Titularizare a avut loc pe data de 13 iulie, iar astăzi 18 iulie vor fi afișate primele rezultate pe EDU.ro.

Madalina Grigore,

Rezultate Titularizare 2022: cum verifici notele pe EDU.ro?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rezultate Titularizare 2022 pe județe. Primele rezultate ale examenului de Titularizare au fost publicate pe http://titularizare.edu.ro.

UPDATE 19 iulie 2022, ora 10:00- Rezultatele la Titularizare 2022 au fost publicate pe http://titularizare.edu.ro/

Pentru a vizualiza notele trebuie să alegi judeţul în care ai susţinut proba scrisă şi să alegi după aceea rezultatele candidaţilor la disciplina de examen, ordonate după nume.

Examenul de Titularizare este concursul național pentru ocuparea posturilor didactice pentru angajarea în învățământ. Candidații care vor obține medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs. 

Titularizare 2022: cum verifici notele pe EDU.ro?

Primele rezultate, înainte de contestații au fost publicate pe EDU.ro în jurul orei 15:40. Persoanele nemulțumite de note pot contesta rezultatele, iar de abia la 1 august 2022 vor afla rezultatele finale.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice în data de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în datele de 20 iulie, până la ora 12:00.

Citeste si: Rezultate Titularizare 2022: Judeţele cu cele mai mici note obţinute la concurs

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Candidații care vor obține medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Mai mult, pentru a deveni suplinitor, mai exact un profesor cu termen de angajare determinată, participanții trebuie să obțină minimum nota 5 atât în cadrul probei scrise, cât și la inspecția la clasă.

Titularizare 2022: calendar

4 iulie 2022- afișarea rezultatelor la probele practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă

13 iulie 2022- desfășurarea probei scrise

19 iulie 2022- comunicarea rezultatelor inițiale

Citeste si:  Rezultate Titularizare 2022: Când se afișează note pe EDU.ro?

1 august 2022:

  • soluționarea contestațiilor
  • comunicarea rezultatelor finale
  • repartizarea candidaților conform prevederilor art.74 alin. (3), lit.a) sau 80 alin.(9) din Metodologie, după caz.

4. Cadrelor didactice titulare, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. e) sau 80 alin. (9) din Metodologie, după caz.

5. Repartizarea cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei care au participat la concursul național, sesiunea 2022, conform prevederilor art. 74 alin. (3), lit. f) sau 80 alin. (9) din Metodologie, după caz

2 august 2022- actualizarea listei posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate

2-22 august 202- emiterea și comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră.

Citeste si:  Rezultate repartizare liceu 2022: Ziua mult-aşteptată a venit! Consultă online

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI