Conform informatiilor preliminare ale necropsiei efectuate de legisti, bebelusul gasit mort duminica seara, intr-un parc, s-a nascut viu, medicii urmand sa stabileasca in perioada urmatoare din ce cauza a decedat copilul, scrie news.ro.

Politistii o cauta pe mama bebelusului, care va fi cercetata pentru comiterea infractiunii de uciderea sau vatamarea nou-nascutului savarsita de catre mama.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta anuntau duminica seara ca un echipaj medical a fost solicitat sa intervina pe strada Brizei din municipiul Constanta, intr-un parc din zona, unde o persoana a gasit un nou-nascut.

Potrivit sursei citate, copilul era deja decedat si avea mai multe rani pe corp, cativa martori povestindu-le medicilor ajunsi la fata locului ca ar fi fost muscat de caini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si