Close sidebar
Close sidebar

Rezultatele necropsiei nou-nascutului gasit mort intr-un parc din Constanta: bebelusul s-a nascut viu. Mama copilului, cautata de politisti

Nou-nascutul gasit mort si desfigurat de caini duminica seara intr-un parc din Constanta a venit pe lume viu, arata rezultatele necropsiei, politistii continuand cercetarile pentru identificarea mamei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform informatiilor preliminare ale necropsiei efectuate de legisti, bebelusul gasit mort duminica seara, intr-un parc, s-a nascut viu, medicii urmand sa stabileasca in perioada urmatoare din ce cauza a decedat copilul, scrie news.ro.

Politistii o cauta pe mama bebelusului, care va fi cercetata pentru comiterea infractiunii de uciderea sau vatamarea nou-nascutului savarsita de catre mama.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta anuntau duminica seara ca un echipaj medical a fost solicitat sa intervina pe strada Brizei din municipiul Constanta, intr-un parc din zona, unde o persoana a gasit un nou-nascut.

Potrivit sursei citate, copilul era deja decedat si avea mai multe rani pe corp, cativa martori povestindu-le medicilor ajunsi la fata locului ca ar fi fost muscat de caini.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI