Close sidebar
Close sidebar

Rezultatul ADN: Dan Condrea se afla la volanul masinii in timpul accidentului

Purtatoarea de cuvant a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca ADN-ul victimei din accidentul produs pe data de 22 mai, intre Buftea si Corbeanca, este al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Urmele de culoare brun-roscat si tesut, descoperite pe elementele de caroserie cu prilejul cercetarilor la fata locului prezita un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv apartine unui barbat care este tatal biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", a declarat purtatoarea de cuvant a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Masina in care se afla Dan Condrea a fost distrusa in urma impactului cu un copac

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Aceasta a mai precizat ca masina condusa de Dan Condrea a fost filmata de 13 ori intr-o singura ora, pe traseul Buftea-Corbeanca, tur si retur.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI