Bihoreanca in varsta de 22 de ani care si-a pus capat zilelor in luna a opta de sarcina a cutremurat o tara intreaga. In urma ei, rudele si sotul tinerei o plang incontinuu.
Daca initial s-a vehiculat ca sotul Lianei era abuziv cu sotia lui, atat fizic, cat si verbal, autopsia demonstreaza altceva.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Ăsta-i un bandit de bandit. Din două vorbe îţi dă în cap. Nici nu discută”, declara presei tatal fetei.
In urma analizei facute de medicii legisti, pe corpul gravidei nu s-a gasit niciun semn de violenta, cu exceptia semnelor lasate de gestul ei suicidar.
„Au fost audiaţi mai mulţi martori. Nimeni nu a dat vreo declaraţie în care să îl acuze pe soţul tinerei de vreun abuz. Nici măcar părinţii fetei. Au venit şi rezultatele preliminare ale autopsiei. Pe corpul tinerei nu sunt urme de violenţă. Doar urme de spânzurare”, a explicat prim-procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău.
Moartea gravidei din Bihor ramane in continuare un mister, cu atat mai mult cu cat tanara nu dadea semne de depresie si nici nu lasase vreun bilet de adio.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si