Close sidebar
Close sidebar

Rio 2016: Medaliatul cu argint la maraton risca sa fie ucis la intoarcerea in tara. "Daca nu voi fi omorat, voi fi incarcerat" a declarat Feyisa Lilesa

Maratonistul Feyisa Lilesa, câştigător al argintului olimpic, şi-a arătat la finalul cursei de la Rio solidaritatea faţă de protestatarii ucişi în Etiopia, el menţionând că este posibil să fie omorât la întoarcerea în ţară din cauza gestului său şi că dacă nu va fi ucis va fi încarcerat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lilesa si-a incrucisat bratele deasupra capului in semn de X la finalul maratonului, ca protest fata de uciderea unui numar mare de manifestanti din miscarea de rezistenta din regiunea Oromia.
"Guvernul ne omoara semenii", a declarat maratonistul care crede ca la intoarcerea in Etiopia fie va fi ucis, fie va fi incarcerat, scrie News.ro.

Lilesa si-a incrucisat bratele deasupra capului in semn de X la finalul maratonului, ca protest fata de uciderea unui numar mare de manifestanti din miscarea de rezistenta din regiunea Oromia.Lilesa si-a incrucisat bratele deasupra capului in semn de X la finalul maratonului, ca protest fata de uciderea unui numar mare de manifestanti din miscarea de rezistenta din regiunea Oromia.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

"Guvernul ne omoara semenii", a declarat maratonistul care crede ca la intoarcerea in Etiopia fie va fi ucis, fie va fi incarcerat, scrie News.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI