Close sidebar
Close sidebar

Risca sa fie data afara de la Scoala de Politie din Campina dupa ce doi interlopi s-au pozat in uniforma ei!

Anca Rizea ar fi trebuit sa se intoarca la cursuri incepând cu 1 octombrie, dar acum va trebui sa astepte finalul anchetei pentru a afla daca va mai putea sa aiba o cariera in Ministerul de Interne sau nu.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Anca Rizea este la un pas sa isi rateze cariera din Politie dupa ce cativa prieteni de-ai ei s-au pozat in uniforma ei. Doi dintre acestia sunt cunoscuti in judet ca facând parte din lumea interlopa, poreclele lor fiind Juve si Masaru.

Codul deontologic al unitatii de invatamant interzice elevilor sa poarte uniforma in afara orelor de program si sa aiba o atitudine defaimatoare la adresa insemnelor MAI.

Eleva Anca Rizea urmeaza sa fie audiata si la sediul IPJ Dolj impreuna cu prietenii care s-au fotografiat in uniforma, scrie adevarul.ro.

Anca este eleva in anul al II-lea si ar fi trebuit sa se intoarca la studii la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar"din Campina pe 1 octombrie. Ea trebuie, insa, acum sa astepte finalul anchetei Comisiei de Disciplina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI