Curtea de Apel a decis zilele trecute ca societatea lui Gigi Becali, prin care isi desfasoara activitatea clubul de fotbal, nu mai are dreptul sa foloseasca numele de Steaua. Becali mai are o sansa, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, verdictul final urmand a se da anul viitor.

Procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua (CSA), care sustine ca detine palmaresul si sigla echipei de fotbal, a fost orchestrat de Florin Talpan, seful compartimentului juridic al CSA.
Talpan sustine de mai multi ani ca echipa lui Becali nu este continuatoarea fostului club al Armatei si militeaza ca FCSB sa fie retrogradat in liga a 4-a! Talpan, cosmarul lui Gigi Becali, are un salariu de 55.579 de lei ca jurist la CSA, conform ultimei declaratii de avere, adica incaseaza un venit lunar de 4.631 de lei (1.000 de euro).
El a mai primit si 9.588 de lei ca "norma de hrana”. Talpan nu are bani in cont, in schimb are doua credite la banci, in valoare totala de 177.600 de lei (aproximativ 40.000 de euro). Juristul detine un apartament in Bucuresti, precum si o casa de locuit in comuna botosaneana Varfu Campului.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si