Provocare grea pentru concurenții din "Casa Iubirii". Acești au trebuit să spună trei motive pentru care ar forma un cuplu cu o persoană din casă și trei motive pentru care nu ar putea fi într-o relație cu persoana respectivă. 

Suspansul provocării a fost dat de alegerea aleatorie a persoanei către care trebuiau să-și justifice argumentele.

Cel care a spart gheața a fost Robert, care a fost nevoit să îi spună Virginiei ce îi place și admiră la ea, dar și motive pentru care nu ar forma un cuplu.

La rândul ei, Virginia a trebuit să îi confeseze motive pentru și motive contra unei posibile relații.

Cum a reacționat Giuly, care se află într-o cunoaștere cu Robert, când concurentul i-a destăinuit Virginiei că o apreciază?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Ce fete din "Casa Iubirii" îi dau speranțe lui Andrei, concurentul venit din Londra să își găsească jumătatea

giuly casa iubirii

Cum a reacționat Giuly la confesiunea lui Robert?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert și Virginia. Ar putea cei doi forma un cuplu?

Robert și Virginia au fost primii concurenți care au trebuit să își destăinuie unul altuia motive pentru care ar forma și nu ar forma un cuplu.

Aflat într-o cunoaștere cu Giuly, concurentul a fost nevoit, în circumstanțele provocării, să spună ce apreciază la Virginia.

robert si virginia

Robert și Virginia, participanți provocare Casa Iubirii

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pe parcursul întregii discuții dintre cei doi, Giuly nu a schițat niciun zâmbet. Concurenta a fost serioasă și parcă absorbea orice cuvânt pe care Robert îl spunea Virginiei.

Trei motive pozitive. Primul ar fi că ești o femeie cu capul pe umeri și știi ce vrei de la tine, așa consider eu, cel puțin concluzia asta am tras-o din ce vorbești și cum te manifești aici în casă.

Al doilea motiv: văd că tu pentru bărbatul tău ai face orice și ții la el indiferent de părerea pe care o are și încerci să îl protejezi. Un lucru foarte bun. Și al treilea... nici nu știu ce să zic. Nu m-am gândit la care ar fi motivele în legătură cu tine. Dacă aș da un verdict pe negativ, nu știu dacă ne-am potrivi din punct de vedere fizic sau poate ne-am potrivi, dar nu simt o scânteie față de tine că aș putea avea ceva cum și tu cred că simți la fel. Te apreciez foarte mult, ai un caracter deosebit, dar nu mă văd în ipostaze romantice cu tine, i-a răspuns Robert Virginiei.

giuly casa iubirii

Giuly a schițat un zâmbet abia la finalul destăinuirii lui Robert

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly a schițat un zâmbet abia la finalul destăinuirii lui Robert, când concurentul a refuzat, în fața tuturor, o posibilă legătură între el și Virginia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si